Στην Κύπρο ο Δένδιας, ενημερώνει τον ΥΠΕΞ για επαφές σε Λιβύη και Αίγυπτο

Στην Κύπρο ο Δένδιας, ενημερώνει τον ΥΠΕΞ για επαφές σε Λιβύη και Αίγυπτο

Στην Κύπρο αναμένεται την Κυρι ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, για να πληροφορήσει τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Χριστοδουλίδη, για τις επαφές που πραγματοποιεί την Κυριακή (22/12), σε Λιβύη και Αίγυπτο.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ο κ. Δένδιας θα κάνει σύντομη στάση στο αεροδρόμιο Λάρνακας για τη συνάντησή του με τον κ. Χριστοδουλίδη.
 
Οι επαφές του κ. Δένδια πραγματοποιούνται μια ημέρα μετά την επικύρωση από την τουρκική Εθνοσυνέλευση της συμφωνίας συνεργασίας στον στρατιωτικό τομέα και τον τομέα της ασφάλειας, που υπέγραψαν τον Νοέμβριο η Άγκυρα και η διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης. Κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της κυβέρνησης εθνικής ενότητας της Λιβύης Φαγιέζ αλ Σάρατζ, στις 27 Νοεμβρίου, στην Κωνσταντινούπολη, υπογράφηκε επίσης η συμφωνία για τον καθορισμό των θαλάσσιων συνόρων των δύο χωρών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: Οι δηλώσεις του Τατάρ δεν προκαλούν αισιοδοξία, ωστόσο δεν πρέπει να υπάρχει αποπροσανατολισμός από τον ύψιστο στόχο της λύσης του Κυπριακού

Κ. Λετυμπιώτης: Οι δηλώσεις του Τατάρ δεν προκαλούν αισιοδοξία, ωστόσο δεν πρέπει να υπάρχει αποπροσανατολισμός από τον ύψιστο στόχο της λύσης του Κυπριακού

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσέλθει στην τριμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, με ρεαλισμό και έχοντας γνώση στις προκλήσεις που υπάρχουν, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE