Η ΣΠΑΛ πήρε ανάσα!

Η ΣΠΑΛ πήρε ανάσα!

Αν και βρέθηκε να χάνει μόλις στο 4’, η 20ή της Serie A, SPAL, πέρασε με 1-2 από το Τορίνο κόντρα στην Granata και πήρε τεράστια ανάσα.

 

Πολύ καλύτερες γιορτές απ’ ότι είχαν φανταστεί θα κάνουν στην ομάδα από την Φεράρα καθώς ο Αγιος Βασίλης τους έφερε ένα τρομερό διπλό στο Τορίνο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4’ με το σουτ του Τόμας Ρινκόν μέσα από την περιοχή, όμως στο 42’ ο Στρεφέτσα βρήκε τη γωνία με δυνατό δεξί για το 1-1. Στο 56’ ο Μπρέμερ έριξε τον Πετάνια και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Ιταλός φορ της SPAL πέτυχε στο 81’ το νικητήριο γκολ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα από δεξιά (1-2).

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Λεονάρντο Σέμπλιτσι ξεπέρασε την Τζένοα και είναι στο -3 από τις ομάδες που σώζονται, ενώ η Τορίνο είναι 9η αλλά πλέον χάνει την επαφή με την Ευρώπη.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE