Γι΄ αυτό έμεινε εκτός αποστολής με ΑΕΛ ο Μπέζιακ

Γι΄ αυτό έμεινε εκτός αποστολής με ΑΕΛ ο Μπέζιακ

Ο Σλοβένος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Ρόμαν Μπέζακ, έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό ντέρμπι στο Τσίρειο με αντίπαλο την ΑΕΛ, επειδή αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, όπως ανέφερε με δηλώσεις του στη Cytavision ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητών μίλησε πριν από την έναρξη του αγώνα, τονίζοντας πως είχε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ανεξάρτητα από αυτό πάντως, οι πληροφορίες λένε πως είναι από τα… φαβορί για αποχώρηση τον Ιανουάριο, έστω κι αν ακόμη δεν πάρθηκαν οριστικές αποφάσεις για το ποιοι θα «κουνήσουν μαντήλι» από τον Αρχάγγελο, για να γίνουν οι αντίστοιχες μεταγραφές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE