Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
Ο μικρούλης γεννήθηκε χωρίς μύτη λόγω μίας σπάνιας δυσμορφίας που επηρεάζει 1 στα 197 εκατομμύρια μωρά.
Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό στον ιατρικό χώρο ως αρρινία.
Οι γονείς του Eli, Brandi McGlathery και Troy Thompson, αλλά και ο γιατρός που παρακολουθούσε τη μητέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης βρέθηκαν προ εκπλήξεως, καθώς ο υπέρηχος δεν είχε δείξει κάτι ανησυχητικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Αφότου το μωρό γεννήθηκε, οι γιατροί τοποθέτησαν στο νεογέννητο μωρό μάσκα οξυγόνου για να μπορεί να αναπνέει κανονικά από το στόμα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις