Από τα 85 κιλά στον Ύψωνα, στα 645 κιλά στην Αυστραλία – Ένταλμα σύλληψης για τον 57χρονο υπόδικο

Από τα 85 κιλά στον Ύψωνα, στα 645 κιλά στην Αυστραλία – Ένταλμα σύλληψης για τον 57χρονο υπόδικο

Δεύτερο ένταλμα σύλληψης, εκδόθηκε το πρωί του Σαββάτου 21/12, σε σχέση με τα 645 κιλά ναρκωτικά τα οποία εντοπίστηκαν στην Αυστραλία την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ένταλμα σύλληψης αφορά 57χρονο ο οποίος είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, σε σχέση με τον εντοπισμό 85 κιλών ναρκωτικών ουσιών που εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στον Ύψωνα της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης,  προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 57χρονου  έτσι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης το οποίο αναμένεται να εκτελεστεί στη διάρκεια της μέρας.

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, η διαδικασίας προσωποκράτησης του 30χρονου ιδιοκτήτη της εταιρείας, που είχε εξάγει τις φουκούδες με τα 645 κιλά ναρκωτικά στην Αυστραλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE