ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: 40χρονη έκανε πέντε τροχαία, καταδιώχθηκε και προσέκρουσε σε περιπολικό – Παράνομες ουσίες στη κατοχή της

ΠΑΦΟΣ: 40χρονη έκανε πέντε τροχαία, καταδιώχθηκε και προσέκρουσε σε περιπολικό – Παράνομες ουσίες στη κατοχή της

Στην σύλληψη μιας 40χρονης Ελληνοκύπριας προχώρησε η Αστυνομία Πάφου μία περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα το Σάββατο 21/12, για υπόθεση πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τις προκαταρκτικές εξετάσεις, η 40χρονη που έχει απασχολήσει κατ` επανάληψη την Αστυνομία με διάφορα αδικήματα, οδηγώντας όχημα προκάλεσε τέσσερα τροχαία ατυχήματα στην Λεμεσό, ενώ χτύπησε σταθμευμένο όχημα. Ακολούθησε καταδίωξη, η οποία συνεχίστηκε στην Πάφο, ενώ κατά την διάρκεια της επιχείρησης έγινε ρίψη πυροβολισμών.

Η ανακοπή του οχήματος έγινε κατορθωτή στον κυκλοφοριακό κόμβο του ΓΝ Πάφου, με το όχημα της 40χρονης να προσκρούει σε περιπολικό της Αστυνομίας που είχε μεταβεί στο μέρος με σκοπό να την ανακόψει και σε άλλα οχήματα.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα της βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών.

Η υπόθεση διερευνάται από την Τροχαία Πάφου, την Τροχαία Λεμεσού και την ΥΚΑΝ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top