ΠΑΦΟΣ: 40χρονη έκανε πέντε τροχαία, καταδιώχθηκε και προσέκρουσε σε περιπολικό – Παράνομες ουσίες στη κατοχή της

ΠΑΦΟΣ: 40χρονη έκανε πέντε τροχαία, καταδιώχθηκε και προσέκρουσε σε περιπολικό – Παράνομες ουσίες στη κατοχή της

Στην σύλληψη μιας 40χρονης Ελληνοκύπριας προχώρησε η Αστυνομία Πάφου μία περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα το Σάββατο 21/12, για υπόθεση πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τις προκαταρκτικές εξετάσεις, η 40χρονη που έχει απασχολήσει κατ` επανάληψη την Αστυνομία με διάφορα αδικήματα, οδηγώντας όχημα προκάλεσε τέσσερα τροχαία ατυχήματα στην Λεμεσό, ενώ χτύπησε σταθμευμένο όχημα. Ακολούθησε καταδίωξη, η οποία συνεχίστηκε στην Πάφο, ενώ κατά την διάρκεια της επιχείρησης έγινε ρίψη πυροβολισμών.

Η ανακοπή του οχήματος έγινε κατορθωτή στον κυκλοφοριακό κόμβο του ΓΝ Πάφου, με το όχημα της 40χρονης να προσκρούει σε περιπολικό της Αστυνομίας που είχε μεταβεί στο μέρος με σκοπό να την ανακόψει και σε άλλα οχήματα.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα της βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών.

Η υπόθεση διερευνάται από την Τροχαία Πάφου, την Τροχαία Λεμεσού και την ΥΚΑΝ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξήχθη η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE