Ενημέρωση για την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων – Τι εξετάστηκε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση για την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων – Τι εξετάστηκε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας:

«Πραγματοποιήθηκαν απόψε (20/12) στην αίθουσα Ζήνων του Radisson Blu Hotel στην Λάρνακα η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Balltown Holdings Public Limited (η «Εταιρεία»).

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση εξετάστηκε η Ετήσια Έκθεση και οι Οικονομικές Καταστάσεις για το οικονομικό έτος που έληξε την 31/12/2018.

Στην συνέχεια έγινε εκλογή Διοικητικών Συμβούλων, καθορίστηκε η αμοιβή των Διοικητικών Συμβούλων για το έτος 2019 και έγινε διορισμός ελεγκτών της Εταιρείας και καθορισμός της αμοιβής τους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE