ΑΣΤΕΙΑ ποινή στην Μπαρτσελόνα, για τα έκτροπα στο Clasico κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

ΑΣΤΕΙΑ ποινή στην Μπαρτσελόνα, για τα έκτροπα στο Clasico κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η ισπανική λίγκα αποφάσισε να τιμωρήσει την Μπαρτσελόνα με πρόστιμο μόλις 1.500 ευρώ για τα έκτροπα που έγιναν στο Clasico απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Στα μαλακά έπεσε η Μπαρτσελόνα για όσα έγιναν στο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Καταλανοί γλίτωσαν την τιμωρία της έδρας και τελικά θα πληρώσουν ένα πρόστιμο μόλις 1.500 ευρώ για τα πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της περί ανεξαρτησίας της Καταλονίας, όπως επίσης και για την ενέργεια των οπαδών της να πετάξουν κίτρινα μπαλάκια στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που προκάλεσε ολιγόλεπτη διακοπή του ντέρμπι στο 55ο λεπτό του ντέρμπι.

Η πειθαρχική επιτροπή έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι για μεγαλύτερη ποινή, αν και ξεκαθάρισε στους Καταλανούς πως σε περίπτωση που επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά, τότε θα υπάρξει τιμωρία της έδρας.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE