Χωρίς Τζιμπούρ και Πάρτο η αποστολή του ΑΠΟΕΛ

Χωρίς Τζιμπούρ και Πάρτο η αποστολή του ΑΠΟΕΛ

Χωρίς τον Τζιμπούρ η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ κάτι που προκαλεί μια μικρή έκπληξη καθώς υπήρχαν ακόμα και πιθανότητες σε κάποια σενάρια να ξεκινούσε και ο Ράφικ Τζιμπούρ τον αγώνα. Εδώ να σημειώσουμε πως ο τελευταίος αγώνας του Αλγερινού ήταν με την Ομόνοια στο ντέρμπι που είχε σκοράρει.

Ο Thorsten Fink επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές για την σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο ΓΣΖ Λάρνακας στις 16:00

Χιώτης, Κίσσας, Sergio, Riise, Αντωνιάδης, Carlao, Amorin, Kaka, Χριστοφίδης, Morais, Lanig, Vinicius, Αρτυματάς, Gomes, Nafiu, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Αλεξάνδρου, Παπαφώτης, DeVincenti, Sheridan, Σωτηρίου.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE