Εγκρίθηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο του Brexit

Εγκρίθηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο του Brexit

Με άνετη πλειοψηφία 124 ψήφων εγκρίθηκε επί της αρχής από τη Βουλή των Κοινοτήτων το νομοσχέδιο περί της Συμφωνίας Αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, ανοίγοντας τον δρόμο για υλοποίηση του Brexit στις 31 Ιανουαρίου 2020.

Στην πρώτη σημαντική ψηφοφορία της νέας Βουλής, 358 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ και 234 εναντίον του νομοσχεδίου στη «δεύτερη ανάγνωσή» του.

Η Βουλή διακόπτει πλέον τη λειτουργία της για την περίοδο των εορτών και συνέρχεται ξανά στις 7 Ιανουαρίου, όταν και θα αρχίσει το επόμενο στάδιο της νομοθετικής διαδικασίας με τριήμερη αναλυτική εξέταση και ψήφιση επί του νομοσχεδίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE