ΕΛΛΕΙΠΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: Παραδόθηκε το πόρισμα των ποινικών ανακριτών- Καταλογίζει σοβαρότατες ευθύνες σε μέλη της Αστυνομίας

ΕΛΛΕΙΠΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: Παραδόθηκε το πόρισμα των ποινικών ανακριτών- Καταλογίζει σοβαρότατες ευθύνες σε μέλη της Αστυνομίας

Παραδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 20/12 στην Ανεξάρτητη Αρχή Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας το πόρισμα που συνέταξαν ποινικοί ανακριτές αναφορικά με τον τρόπο που έτυχαν χειρισμού από πλευράς της Δύναμης, οι καταγγελίες για ελλείποντα πρόσωπα που έπεσαν θύματα του Νίκου Μεταξά.

Το πόρισμα το οποίο αριθμεί περισσότερες από 440 σελίδες φαίνεται να καταλογίζει σοβαρές ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες σε μέλη της Αστυνομίας και αναμένεται μετά τη μελέτη από τον Αντρέα Πασχαλίδη θα προωθηθεί στον Γενικό Εισαγγελέα ώστε και ο Κώστας Κληρίδης να διαπιστώσει αν προκύπτουν πειθαρχικά ή/και ποινικά αδικήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πόρισμα αποδίδονται ευθύνες σε περισσότερους από 20 αστυνομικούς, σε διάφορες βαθμίδες της ηγεσίας της Αστυνομίας.ε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE