Σπουδαίο ντέρμπι στο Championat

Σπουδαίο ντέρμπι στο Championat

Το πολύ μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της τρίτης στη βαθμολογία Μαρσέιγ και της πρωτοπόρου Παρί Σεν Ζερμέν δεσπόζει τους ενδιαφέροντος από τους αγώνες της 31ης αγωνιστικής του Championat.

Το ντέρμπι θα γίνει αύριο στις 22:00 και έχει στραμμένα πάνω του όλα τα βλέμματα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:

Σήμερα

18:00   Γκινγκάμπ-Λιόν

21:00   Λοριάν-Ρένς

21:00   Μετζ-Τουλούζ

21:00   Λίλ-Ρέμς

21:00   ΜονπελιέΜπαστιά

21:00   Νις-Εβιάν

Κυριακή

15:00   Μπορντό-Λανς

18:00   Ναντ-Καέν

22:00   Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE