Η ΠΡΩΤΗ μεταγραφή Ιανουαρίου για τον Ολυμπιακό!

Η ΠΡΩΤΗ μεταγραφή Ιανουαρίου για τον Ολυμπιακό!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Νίκολα Τσούμιτς, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του από την Ραντνίσκι Νις.

Την απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ, Νίκολα Τσούμιτς ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τη Ραντνίσκι Νις, ομάδα από την οποία οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει και τον Ρατζέλοβιτς, και επί της ουσίας αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας του Μαρτίνς.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο Νίκολα Τσούμιτς είναι Σέρβος ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου 1998 και αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ. Έχει αγωνιστεί ως τώρα στις ομάδες Σλόμποντα Ούζιτσε, Μέταλατς Γκόρνι Μιλάνοβατς και Ραντνίτσκι. Είναι διεθνής με την ομάδα της Σερβίας Κ21.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο παίκτης του Ολυμπιακού, δήλωσε:

«Είμαι ευτυχισμένος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον πολύ καλό μου φίλο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα, τις εγκαταστάσεις και τον κόσμο.

Δεν έκανα δεύτερη σκέψη, παρά το γεγονός πως με προσέγγισε ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή μου, ενώ είχα ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με επέλεξαν».

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.