Πρόταση που θα εκπλήξει - Θα βρεθούν ξανά στην Eurovision οι ΟΝΕ;

Πρόταση που θα εκπλήξει - Θα βρεθούν ξανά στην Eurovision οι ΟΝΕ;

Στην εκπομπή  “Φωλιά των Κου Κου” ακούστηκε μια απρόσμενη είδηση που αφορά στον διαγωνισμό της Eurovision και αναμένεται χαροποιήσει τους φαν του διαγωνισμού!

 

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε οτι “Είναι ένας τραγουδιστής, ο οποίος αγαπάει πάρα πολύ την Eurovision και θέλει να πάει με το συγκρότημα του” ενώ συμπλήρωσε ότι “έχουν ξαναπάει το 2002 με το τραγούδι Gimme”.

Φυσικά αναφερόταν στον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους ONE που είχαν φέρει την 6η θέση για λογαριασμό της Κύπρου.

Οπως αναφέραν στην εκπομπή: “Έχουν ετοιμάσει τραγούδι, απόλυτο hit για την Eurovision και έχει πάει ήδη στα γραφεία της ΕΡΤ. Είναι μία από τις προτάσεις που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Μια πολύ δυνατή συμμετοχή που στους Eurofans θα αρέσει πάρα πολύ, γιατί αγαπούν τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και έχει πάει τρεις φορές” 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE