ΚΥΠΡΟΣ: Πού θα βρείτε φθηνή βενζίνη- Πονοκεφαλιάζει η άνοδος της τιμής του «μαύρου χρυσού» - ΠΙΝΑΚΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Πού θα βρείτε φθηνή βενζίνη- Πονοκεφαλιάζει η άνοδος της τιμής του «μαύρου χρυσού» - ΠΙΝΑΚΕΣ

Στα «ύψη» εκτοξεύθηκε τις προηγούμενες μέρες η τιμή του πετρελαίου με τους καταναλωτές να φοβούνται για άμεσες αυξήσεις στις τιμές των πρατηρίων. Κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει συμβεί, με τη βενζίνη να συνεχίζει να πωλείται γύρω στο  €1,16- €1,20(μέση τιμή  €1,19).

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Βέβαια, υπάρχουν αυξομειώσεις από πρατήριο σε πρατήριο και από πόλη σε πόλη, με την φθηνότερη τιμή πώλησης της αμόλυβδης 95 οκτανίων Παγκύπρια να βρίσκεται στο €1,144 σε πρατήριο της Λευκωσίας (Λεωφ. Λάρνακος 184).

Ακολουθεί η Λεμεσός με οκτώ πρατήρια να πωλούν την βενζίνη προς €1,167, ενώ στο €1,18 ανεβαίνει η τιμή στο φθηνότερο πρατήριο της Λάρνακας.

Στα ίδια επίπεδα περίπου και πιο συγκεκριμένα στο €1,189 το πιο φθηνό πρατήριο στην επαρχία Πάφου (βρίσκεται στην Πέγεια), ενώ για την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου μπορείς να ανεφοδιάσεις το όχημα σου από πρατήριο στο Δασάκι Άχνας στο €1,179.

Πάντως με τη ραγδαία αύξηση της τιμής του «μαύρου χρυσού», η οποία και συνεχίζεται, δεν αποκλείεται εντός των ημερών, όταν παραληφθούν νέα φορτία καυσίμων, οι τιμές στα πρατήρια να «τσιμπήσουν» κάποια σεντς προς τα πάνω.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ: 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ:

ΠΑΦΟΣ:

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ:

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ BRENT:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE