Πανικός σε πτήση με προορισμό την κατεχόμενη Κύπρο- Γυναίκα φώναζε «θα ανατινάξω το αεροπλάνο» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανικός σε πτήση με προορισμό την κατεχόμενη Κύπρο- Γυναίκα φώναζε «θα ανατινάξω το αεροπλάνο» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανικός επικράτησε το πρωί της Τετάρτης 18/12, σε αεροσκάφος της Pegasus Αirlines, το οποίο εκτελούσε την πτήση από την Κωνσταντινούπολη στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ τύπο μια γυναίκα άρχισε να φωνάζει: «Θα ανατινάξω το αεροσκάφος». Αμέσως οι επιβάτες πάγωσαν με αρκετούς να τρέχουν προς το μέρος της προσπαθώντας να την ακινητοποιήσουν.

Το αεροσκάφος που βρισκόταν στη διαδικασία απογείωσης σταμάτησε την πορεία του και αμέσως δόθηκε οδηγία για εκκένωση του, ξεκινώντας παράλληλα έρευνες στο εσωτερικό του από τις αρμόδιες αρχές.

Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε για ανάκριση ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ψυχιατρείο καθώς διαπιστώθηκε πως παλαιότερα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Κibris η γυναίκα φώναζε μέσα στο αεροσκάφος:  «Θα διαλύσω το ταξίδι σας και θα πάρω τις ζωές σας. Πάτε στην Κύπρο για να τζογάρετε. Η Κύπρος είναι τόπος της ακολασίας, του παράνομου έρωτα, της κατανάλωσης αλκοολ».

                                                                                                                              

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE