Το πλάνο του Τόρστεν Φινκ

Το πλάνο του Τόρστεν Φινκ

Οι επιλογές στο ΑΠΟΕΛ είναι αυξημένες και ο Τόρστεν Φινκ έχει τη δυνατότητα να καλύτερες δυνατές επιλογές για το βασικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στην ΑΕΚ στο ΓΣΖ.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, όπου υπήρχαν πολλές και σημαντικές απουσίες. Θα διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια ο Διονύσης Χιώτης, ενώ τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών θα πάρουν ο Καρλάο και μάλλον ο Κακά, ενώ διεκδικεί θέση και ο Αμορίν. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Σέρτζιο και στο αριστερό ο Ρίισε.

Στο κέντρο το δίδυμο Μοράις-Λάνιγκ δεν αλλάζει και στα δύο επιθετικά άκρα τις θέσεις διεκδικούν οι Ντε Βινσέντι, Χαραλαμπίδης και Ναφίου. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Τιάγκο Γκόμες και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ένας εκ’ των Σέρινταν ή Τζιμπούρ.

Κώστας Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία

Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).

BEST OF TOTHEMAONLINE