Τραγωδία στο Μεξικό: Τουλάχιστον 14 νεκροί από σύγκρουση φορτηγού με τουριστικό λεωφορείο

Τραγωδία στο Μεξικό: Τουλάχιστον 14 νεκροί από σύγκρουση φορτηγού με τουριστικό λεωφορείο

Ένα μίνι-μπας που μετέφερε μια οικογένεια η οποία έκανε διακοπές στο Μεξικό συγκρούστηκε σήμερα με φορτηγό με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο 14 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πέντε μικρά παιδιά.

Το μικρό λεωφορείο κινείτο στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Πολιτεία Γκουαναχουάτο με το θέρετρο Πουέρτο Βαγιάρτα, στον Ειρηνικό, όταν προσέκρουσε στο πίσω μέρος του φορτηγού, που ήταν φορτωμένο με ξυλεία.

Το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες και οι επιβάτες του παγιδεύτηκαν μέσα. Από το όχημα δεν απέμεινε παρά ο απανθρακωμένος σκελετός του, καρφωμένος στο φορτηγό.

Άλλοι δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν και οι δύο από αυτούς είναι σε σοβαρή κατάσταση. Όλοι τους μεταφέρθηκαν με αεροσκάφος σε νοσοκομείο της Γκουανταλαχάρα.

Σύμφωνα με τις τοπικές υπηρεσίες διάσωσης, το φορτηγό ήταν σταματημένο στην άκρη του δρόμου.

«Επρόκειτο για ένα τουριστικό λεωφορείο που το είχε νοικιάσει μια οικογένεια», είπε ο Σαμουέλ Φλόρες, εκπρόσωπος της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της Πολιτείας Χαλίσκο.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE