Νικηφόρο πέρασμα από τη Λεμεσό (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Νικηφόρο πέρασμα από τη Λεμεσό (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Η Πετρολίνα ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στην αναμέτρηση απέναντι στην ΕΚΑ ΑΕΛ με 82-69, σε αναμέτρηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. Ως ο ACS MVP of the game αναδείχθηκε ο Ιάκωβος Παντελή με 21 πόντους (3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 5 ασσίστ).

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα στάδια του. Στο 5’ το σκορ ήταν στο 15-15, ενώ με την ολοκλήρωση της περιόδου η ΑΕΚ ήταν μπροστά με 24-21. Κυρίως ισορροπημένη ήταν και η β’ περίοδος. Στο 16’ το σκορ ήταν στο 29-27 υπέρ της ΑΕΚ, η οποία στο ημίχρονο είχε προβάδισμα πέντε πόντων (39-34).

Χωρίς μεγάλες διαφορές συνεχίστηκε ο αγώνας στο τρίτο δεκάλεπτο. Στο 25’ οι Λαρνακείς προηγούνταν με 44-41. Μέχρι το φινάλε της περιόδου το σκορ οδηγήθηκε στο 55-51 υπέρ της ΑΕΚ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-24, 34-39, 51-55, 69-82

ΕΚΑ ΑΕΛ (Δημήτρης Σαρίκας)

Γουόλκερ 27 (4), Χάμιλτον 13 (2), Δημακόπουλος 11 (1), Μονιάτης 2, Χάρπερ 15 (1), Πασιαλής 1, Μπολσάκοβ, Γρίβας, Εύζωνας.

Πετρολίνα ΑΕΚ (Νικόλας Παπαδόπουλος)

Τόμας 11 (1), Σιζόπουλος 18 (4), Χάμιλτον 10 (2), Αχμάντ 14 (1), Ογκμπέιντε 4, Μπράουν 2, Κουμής 2, Παντελή 21 (3), Μαντοβάνης.

** Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **

Πηγή: www.basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE