Mόνο από Βαλκάνια ΕΡΧΟΝΤΑΙ ξένοι ΡΕΦ! Τι είπε ο Κούμας…

Mόνο από Βαλκάνια ΕΡΧΟΝΤΑΙ ξένοι ΡΕΦ! Τι είπε ο Κούμας…

Έγινε συζήτηση στη χθεσινή άτυπη συνέλευση της ΚΟΠ, για το αίτημα του Απόλλωνα να έρχονται ξένοι διαιτητές για μερικά σημαντικά παιχνίδια του πρωταθλήματος. 

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κούμας, είπε πως από βολιδοσκοπήσεις που έκανε, μόνο από Βουλγαρία και Ρουμανία, θα μπορούσαν να φέρουν διαιτητές.

Υποστήριξε ότι δεν το έβλεπαν θετικά μερικές ομάδες, να…εισαχθούν διαιτητές από τις εν λόγω χώρες.

Από τη συζήτηση που έγινε, μόνο δυο μεγάλες ομάδες, Ομόνοια και ΑΕΛ, κινήθηκαν στη γραμμή πλεύσης του Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE