Με θέληση και πίστη για το διπλό

Με θέληση και πίστη για το διπλό

Έχει χαρακτηριστεί σαν ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς για το ΑΠΟΕΛ όσον αφορά την προσπάθεια για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος και σαν μια από τις δυσκολότερες εξόδους που έχουν απομείνει στην ομάδα.

Ισχύουν όλα τα πιο πάνω και στο ΑΠΟΕΛ έχουν πλήρη επίγνωση της δυσκολίας της σημερινής τους αποστολής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΓΣΖ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πάνε στη Λάρνακα με ξεκάθαρο στόχο να «αποδράσουν» με το διπλό για να δημιουργήσουν ιδανικά δεδομένα για την τελική ευθεία της χρονιάς.

Ο Τόρστεν Φινκ και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά πως αν φύγουν με το διπλό από μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο θα αποκομίσουν πολλά οφέλη που θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό στην όλη προσπάθεια τους.

Στο πλευρό τους οι «γαλαζοκίτρινοι» θα έχουν και τον κόσμο με τη σημαντική του συμπαράσταση. Η ανατολική κερκίδα του ΓΣΖ θα έχει έντονο πορτοκαλί χρώμα και παλμό στην προσπάθεια του κόσμου να βοηθήσει με το δικό του τρόπο τους ποδοσφαιριστές.

Κώστας Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE