Ισχύουν όλα τα πιο πάνω και στο ΑΠΟΕΛ έχουν πλήρη επίγνωση της δυσκολίας της σημερινής τους αποστολής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΓΣΖ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πάνε στη Λάρνακα με ξεκάθαρο στόχο να «αποδράσουν» με το διπλό για να δημιουργήσουν ιδανικά δεδομένα για την τελική ευθεία της χρονιάς.
Ο Τόρστεν Φινκ και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά πως αν φύγουν με το διπλό από μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο θα αποκομίσουν πολλά οφέλη που θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό στην όλη προσπάθεια τους.
Στο πλευρό τους οι «γαλαζοκίτρινοι» θα έχουν και τον κόσμο με τη σημαντική του συμπαράσταση. Η ανατολική κερκίδα του ΓΣΖ θα έχει έντονο πορτοκαλί χρώμα και παλμό στην προσπάθεια του κόσμου να βοηθήσει με το δικό του τρόπο τους ποδοσφαιριστές.
Κώστας Παναγιώτου