Ντονμέζ: Τους πρώτους μήνες 2020 ξεκινούν εργασίες αδειοδότησης και έρευνες

Ντονμέζ: Τους πρώτους μήνες 2020 ξεκινούν εργασίες αδειοδότησης και έρευνες

Τους πρώτους μήνες του 2020 η Τουρκία θα ξεκινήσει διαδικασία για αδειοδότηση και  έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου έπειτα από την κοινοποίηση στα ΗΕ της ‘συμφωνίας’ της με τη Λιβύη, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων, σε ομιλία του στο “4ο Εργαστήρι Ενέργειας Αr Ge”  ανέφερε ότι έχει γίνει συμφωνία με τη Λιβύη για τη θαλάσσια δικαιοδοσία και πέρασε από την τουρκική εθνοσυνέλευση. “Αυτή τη στιγμή είμαστε στην διαδικασία αποστολής στα ΗΕ και κοινοποίησης. Μετά που θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία θα ξεκινήσουμε τις εργασίες αδειοδότησης έρευνας και εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου. Εκτιμώ ότι τους πρώτους μήνες του 2020 θα ξεκινήσουμε αυτή τη διαδικασία”, ανέφερε. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE