Άδειασαν την κουζίνα του E-Hotel

Άδειασαν την κουζίνα του E-Hotel

Μέχρι και τη μηχανή του κιμά έκλεψαν!

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας, ότι από το μήνα Δεκέμβριο, που το ξενοδοχείο ήταν κλειστό, κλάπηκε από αυτό, εξοπλισμός κουζίνας και εστιατορίου, συνολικής αξίας 19.300 ευρώ. 

Επιπλέον πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι από το ξενοδοχείο κλάπηκαν έναν φουγάρο, τέσσερα ρεσώ (ειδικός δίσκος φαγητού ο οποίος το διατηρεί ζεστό), μια φριτέζα, μαχαιροπήρουνα, πιάτα, μηχανή κιμά και ένα πολυμηχάνημα!

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση, συνελήφθη χθες το απόγευμα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, 35χρονος. 

Εικάζεται ότι ύποπτος μετέφερε τα κλοπιμαία σταδιακά, καθώς όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το ξενοδοχείο ήταν κλειστό από τον μήνα Δεκέμβριο του 2014.  

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE