Δεν θα ΑΦΗΣΟΥΝ έτσι τον Σωφρόνη…

Δεν θα ΑΦΗΣΟΥΝ έτσι τον Σωφρόνη…

Δεν μίλησε παρά πολύ ο Νίκος Κίρζης, στο ψεσινό δείπνο – δεξίωση που παρέθεσε η διοίκηση, στους χορηγούς και τους δημοσιογράφους (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τι είπε). 

Ήταν πολύ ικανοποιημένος που μπήκε η ομάδα στο σωστό δρόμο, ωστόσο δεν είπε κάτι στον σύντομο χαιρετισμό για το πως θα κινηθούν στο κεφάλαιο μετεγγραφές τον Γενάρη.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα δείξουν τις τάσεις εφησυχασμού του Γενάρη του 2019, μη εμβολιάζοντας ικανοποιητικά την ομάδα, με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να… κλατάρει.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ξέρει, ότι, ο πρόεδρος κι η διοίκηση, δεν πρόκειται να τον αφήσουν «ξεκρέμαστο» φέτος τον Γενάρη.

Και σε αυτό τον τομέα, το πάθημα, φαίνεται πως τους έγινε μάθημα.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*