Άνετη νίκη για τον Απόλλωνα με κορυφαίο τον Ρόμπερτ Λιούις (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Άνετη νίκη για τον Απόλλωνα με κορυφαίο τον Ρόμπερτ Λιούις (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Σημαντική εντός έδρας νίκη σημείωσε ο Απόλλωνας, ο οποίος στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, επικράτησε στο «Apollon Arena» της Ομόνοιας με 96-81.

Ως ο ACS MVP of the game αναδείχθηκε ο Ρόμπερτ Λιούις με 26 πόντους (3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 4 ασσίστ).

Ο Απόλλων μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 7’ ήταν μπροστά με 23-13, ενώ το τέλος της περιόδου τον βρήκε να προηγείται με 32-19.

Παρόμοια ήταν η εικόνα στην συνέχεια, με τους «γαλάζιους» στο 15’ να προηγούνται με 39-29 και με το τέλος του ημιχρόνου με 54-35.

Μέχρι το 25’ το σκορ ήταν στο 63-44, ενώ στην συνέχεια οι «πράσινοι» ήταν ανεβασμένοι και μέχρι το φινάλε της περιόδου μείωσαν σε 69-55.

Ο Απόλλωνας διατήρησε στη συνέχεια το προβάδισμα του, καταφέρνοντας με την λήξη του αγώνα να επικρατήσει με 96-81.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 32-19, 54-35, 69-55, 96-81.

Απόλλων (Αντώνης Κωνσταντινίδης): Χάινς 4, Οράιλι 13 (3), Λιούις 26 (3), Ηλιάδης 8 (1), Τζάξον 22 (4), Ντάγκλας 15, Ελευθερίου 7, Τομπάζος, Ζντράβιτς 1, Γεωργίου.

Ομόνοια (Δημήτρης Κουκούρης): Μπριτ 8, Νίκολς 35 (4), Μάρκου 3 (1), Κάμπελ 9 (1), Κάφι 14, Τρετιακόβ 5 (1), Γκιλ 7.

** Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα…

Πηγή: cbf.basketball

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE