Τον έψαχνε στα αποδυτήρια του ντέρμπι του Τσιρείου, σήμερα τον βρήκε και έκατσαν μαζί (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τον έψαχνε στα αποδυτήρια του ντέρμπι του Τσιρείου, σήμερα τον βρήκε και έκατσαν μαζί (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δεν είχαν την  ευκαιρία να συναντηθούν στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι του Τσιρείου ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ανόρθωση οι πρόεδροι των δύο ομάδων, λόγω του απρόοπτου περιστατικού με την κλοπή στην οικία του κ. Νίκου Κίρζη που τον ανάγκασε να φύγει άρον-άρον από το γήπεδο πριν τη λήξη του αγώνα.

Σήμερα όμως, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, Νίκος Κίρζης και Ευγένιος Χαμπουλλάς είναι αμφότεροι παρόντες και όχι μόνο τα είπαν πριν την έναρξη της Γ.Σ., αλλά κάθισαν δίπλα-δίπλα στην αίθουσα που διεξάγονται οι εργασίες της Συνέλευσης.

Σημειώνουμε ότι οι δύο άντρες είναι πολύ καλοί φίλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ΕΞΕΛΙΞΗ η συνέλευση της ΚΟΠ – Επί τάπητος και τα καυτά θέματα διαιτησίας-κάρτας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είχε… όρεξη ο Σοφοκλέους – Τα είπε στον Κούμα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξαιρετικό κλίμα και αρκετά «πηγαδάκια» πριν από την έναρξη της Γ.Σ. της ΚΟΠ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Όσο είμαι Πρόεδρος, δεν θα δεχτώ οποιαδήποτε κριτική για την εντιμότητα και τη διαφάνεια»- Τι δήλωσε για τον ανασχηματισμό, την τοξικότητα και τις εκλογές

ΠτΔ: «Όσο είμαι Πρόεδρος, δεν θα δεχτώ οποιαδήποτε κριτική για την εντιμότητα και τη διαφάνεια»- Τι δήλωσε για τον ανασχηματισμό, την τοξικότητα και τις εκλογές

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σήμερα (1/09) στην εκπομπή «Επίκαιρα» του Plus TV, στην οποία απάντησε σε σωρεία θεμάτων επικαιρότητας που ταλανίζουν την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE