Η δράση όλων των αθλητικών τμημάτων της Ομόνοιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η δράση όλων των αθλητικών τμημάτων της Ομόνοιας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (16/12 – 22/12) και τα έξι αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ.

Η ομάδα ποδοσφαίρου απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με 28 βαθμούς μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας με 0-3.

Αυτή την εβδομάδα έχει ενώπιόν της εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ και στόχος είναι να ολοκληρώσει νικηφόρα τη χρονιά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 17:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών πήρε χθες βράδυ μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Ανόρθωση εκτός έδρας.

Η ομάδα μας κέρδισε με 0-3 σετ (18-25, 22-25, 19-25) και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας με 20 βαθμούς!

Αυτή την Παρασκευή υποδέχεται στο «Ελευθέρια» την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και θέλει να κλείσει με νίκη το 2019.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας έχει διπλή υποχρέωση αυτή την εβδομάδα. Απόψε στις 19:00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα, ενώ το Σάββατο υποδέχεται στις 16:00 την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 7η θέση με 12 βαθμούς.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ολυμπιάδα, καθώς ηττήθηκε με 0-3 σετ (14-25, 11-25, 14-25). Απόψε έχει και πάλι δύσκολη αποστολή, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανόρθωση. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα φούτσαλ εξήλθε ισόπαλη 2-2 στο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και παρέμεινε στο -3 από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αυτή την αγωνιστική φιλοξενείται από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και μοναδικός στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 20:30.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής δέχθηκε εντός έδρας ήττα από τον Pyrgos Limassol FC με 0-3 και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς. Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα των Απόλλων Ladies».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE