Σε γνωστή ταβέρνα με μικρούς Ανορθωσιάτες οι Πουλλαίδης, Χαμπουλάς, Τιμούρ και παίκτες! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε γνωστή ταβέρνα με μικρούς Ανορθωσιάτες οι Πουλλαίδης, Χαμπουλάς, Τιμούρ και παίκτες! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τους ποδοσφαιριστές των αγωνιστικών τμημάτων δεξιώθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Ακαδημία Ανόρθωσις Αμμόχωστου στην ταβέρνα Ζήνων στην Λάρνακα.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Το παρών τους στην εκδήλωση έδωσαν ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας, κ. Χρήστος Πουλλαΐδης, ο πρόεδρος της ομάδας μας, κ. Ευγένιος Χαμπουλλάς, ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννος Κωνσταντίνου, ο γενικός διευθυντής, Μαρίνος Μήτρου, όπως επίσης και οι Σίλντενφελντ, Ράγιος, Ρενάτο Μαργκάσα και Μιχάλης Ιωάννου.

Ευχαριστούμε την Ταβέρνα Ζήνων για την εξαιρετική φιλοξενία και το πεντανόστιμο φαγητό που ετοίμασε για όλους.

                                                                                  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: LIVE όσα συμβαίνουν στον μεγάλο τελικό

Eurovision 2025: LIVE όσα συμβαίνουν στον μεγάλο τελικό

Ξεκίνησε στις 22:00 ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2025. Μετά τις εμφανίσεις των 26 χωρών ανέβηκαν στη σκηνή οι θρυλικοί τραγουδιστές της Ελβετίας, Peter, Sue και Marc. Στον τελικό, κάθε συμμετέχουσα χώρα λαμβάνει δύο βαθμολογίες, μία από μια κριτική επιτροπή και μία από τους φανς σε όλη την Ευρώπη. Δείτε λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο μεγάλο τελικό