ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του Γεωργίου - Φως στα αίτια του θανάτου του 54χρονου που καταπλακώθηκε από όγκο χώματος

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του Γεωργίου - Φως στα αίτια του θανάτου του 54χρονου που καταπλακώθηκε από όγκο χώματος

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού του άτυχου 54χρονου Γιώργου Γεωργίου, από τη Γαλάτα, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας (16/12) έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του επήλθε μετά από ασφυξία , συνέπεια των αρκετών ωρών που βρισκόταν εγκλωβισμένος ανάμεσα σε μεγάλο όγκο χώματος.

Τα επίσημα και λεπτομερή αποτελέσματα αναμένουμε απο νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήσε στις 10 το πρωί την Τρίτη (17/12), ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Ο άτυχος Γιώργος Γεωργίου από τη Γαλάτα, καταπλακώθηκε τη Δευτέρα (16/12) από όγκους χώματος ενώ εκτελούσε εργασίες δίπλα από τοίχο αντιστήριξης στον Άγιο Τύχωνα.

Ο Γεωργίου ανασύρθηκε νεκρός στις 6.40 το απόγευμα της Δευτέρας, μετά από γιγαντιαία επιχείρηση διάσωσης που κράτησε έξι περίπου ώρες, στην οποία συμμετείχαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ, της αστυνομίας, λειτουργοί της Επαρχιακής Διοίκησης και του Γραφείου επιθεώρησης Εργασίας. Στην επιχείρηση χρησιμοποιήθηκαν ειδικά μηχανήματα , εξειδικευμένος εξοπλισμός και ανιχνευτικά σκυλιά.

Αυτοψία στη σορό διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διαπίστωσε θλαστικά τραύματα κυρίως στο κεφάλι.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 54χρονος οικογενειάρχης, έχασε τη ζωή του, στο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top