Ακιντζί στα ΜΚΔ: Η παιδεία βασικό στοιχείο μιας νέας, βιώσιμης δομής στην Κύπρο, έγραψε

Ακιντζί στα ΜΚΔ: Η παιδεία βασικό στοιχείο μιας νέας, βιώσιμης δομής στην Κύπρο, έγραψε

Χωρίς αμφιβολία η παιδεία είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για να μπορέσει να δημιουργηθεί μια νέα δομή, η οποία θα είναι βιώσιμη, όπου όλοι ανεξαρτήτως θα μπορούν να ζουν σε αυτά τα εδάφη με ισότητα, ελευθερία και ασφάλεια, έγραψε ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την παρουσία του το βράδυ της Δευτέρας (17/12) στο συνέδριο Διευθυντριών και Διευθυντών του προγράμματος ‘Imagine’, με τίτλο «Μετασχηματιστική ηγεσία για την ειρήνη»  που διοργάνωσε η δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για την Εκπαίδευση, στο Λήδρα Πάλας.
 

Στην ανάρτηση που άρχιζε με το ότι στην εκδήλωση συμμετείχε ο ίδιος με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο κ. Ακιντζί ανέφερε επίσης ότι στην δημιουργία αυτής της νέας δομής, τον μεγαλύτερο ρόλο και στις δύο πλευρές του νησιού έχουν οι εκπαιδευτικοί. «Επειδή το βασικό στοιχείο της εκπαίδευσης είναι ο άνθρωπος και της ανατροφής καλών ανθρώπων οι εκπαιδευτικοί».
 
Η ανάρτηση συνοδευόταν από την φωτογραφία όπου οι κ. Αναστασιάδης και Ακιντζί κάθονται δίπλα - δίπλα κάνοντας χειραψία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE