ΚΥΠΡΟΣ

Ο Βάντερ και το σχήμα της ΑΕΚ

Ο Βάντερ και το σχήμα της ΑΕΚ

Μπροστά σε μια μεγάλη αναμέτρηση είναι η ΑΕΚ η οποία αύριο θα αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ σε μια αναμέτρηση η οποία αποτελεί ένα σημαντικό παιχνίδι για τους κιτρινοπράσινους όπως παραδέχθηκε και ο Κυριάκος Δημητρίου σε δηλώσεις του στην σελίδα μας.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας όχι όμως και το πλέον σημαντικό γιατί μένουν πολλά παιχνίδια ακόμη. Ο κόσμος μας θα είναι εκεί και αυτό που περιμένουμε είναι να σπρώξουν τους παίκτες μας στην νίκη. Περιμένουμε ασφαλώς στο ΓΣΖ αύριο περισσότερους από 4 χιλιάδες φίλους της ομάδας μας»

Ρωτήσαμε τον Κυριάκο Δημητρίου και για τον Βάντερ και η απάντηση του ήταν «αν ο Βαντερ θα αγωνιστεί θα το ξέρουμε αύριο λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. Θα περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει ο ίδιος ο παίκτη στον νάρθηκα που θα του τοποθετηθεί αν ο ίδιος νοιώσει καλά θα είναι στην αποστολή αν όχι τότε θα μείνει εκτός»

Ο Τόνιο Καταλά και Μουρίγιο  Ορτίθ και Χαραλάμπους Σκοπελίτης, Λαρένα και Τομάς, στο δεξί άκρο της επίθεσης  ο Μοντέιρο και στην κορυφή της γραμμής κρούσης ο Μυτίδης και όλοι θα περιμένουν τον Βάντερ αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί σε διαφορετική περίπτωση θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ο Εγγλέζου 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top