Λογικά το ΕΝΝΙΑΡΙ θα είναι έμπειρος παίχτης…

Λογικά το ΕΝΝΙΑΡΙ θα είναι έμπειρος παίχτης…

Η ψεσινή συνέντευξη του Σωφρόνη Αυγουστή στο ΡΙΚ, δεν έβγαλε κάποια… δυνατή είδηση (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ όσα είπε). 

Αναφερόμενος στον εμβολιασμό του Ιανουαρίου, είπε ότι θα λάβουν αποφάσεις μετά τον αγώνα με την Πάφο. Σημειώνοντας ότι θα ενισχυθούν σίγουρα με έναν παίχτη για τον Κατάλογο Α’.

Αν πάρουν μόνο έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, λογικά αυτός θα είναι ο κεντρικός επιθετικός.

Την περασμένη Πέμπτη στη συνέντευξη τύπου στο Κολόσσι, όταν ρωτήθηκε ο Αυγουστή, αν θα πάρουν σέντερ φορ και κεντρικό χαφ (ύστερα από την αποδέσμευση των Καρ και Μ’ Μπιντά), απάντησε ότι μόνο για την επίθεση είναι δεδομένο ότι θα κάμουν προσθήκη.

Στο σενάριο που προσθέσουν μόνο έναν παίχτη για τον Κατάλογο Α’ (θα αντικαταστήσει τον Καρ- έτσι δεν πρέπει να φύγει άλλος), θεωρείται δεδομένο ότι θα κινηθούν και για παίχτη ή παίχτες για τον Κατάλογο Β’ (κάτω των 22 χρόνων).

Για το παιχνίδι που… έρχεται με την Πάφο, όλα δείχνουν ότι το χάνει ο Χάμπος Κυριάκου. Οι άλλοι απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Μάρκοβιτς, Ζελάγια, Ενσούε (είναι και τραυματίας), Γκακπέ, Φακούντο και Ρομπέρζ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE