Θα καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι – Για κάρτα, διαιτησία και όχι μόνο…

Θα καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι – Για κάρτα, διαιτησία και όχι μόνο…

Γενική Συνέλευση για την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου έχει συγκαλέσει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.

Η Συνέλευση θα γίνει στο ξενοδοχείο The Landmark Nicosia (πρώην Hilton) στη Λευκωσία και θα αρχίσει στις 16:00.

Θέμα της Συνέλευσης είναι η έγκριση του οικονομικού απολογισμού της Ομοσπονδίας για το οικονομικό έτος 2018/2019.

Θα ακολουθήσει άτυπη Γενική Συνέλευση στην οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στο Οικονομικό, στην Κάρτα Φιλάθλου, στη Διαιτησία, στο VAR και στο Αθλητικό Κέντρο της ΚΟΠ.

Η Συνέλευση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ στο ξεκίνημα της, για τηλεοπτικά πλάνα και φωτογραφίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.

BEST OF TOTHEMAONLINE