Θα καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι – Για κάρτα, διαιτησία και όχι μόνο…

Θα καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι – Για κάρτα, διαιτησία και όχι μόνο…

Γενική Συνέλευση για την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου έχει συγκαλέσει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.

Η Συνέλευση θα γίνει στο ξενοδοχείο The Landmark Nicosia (πρώην Hilton) στη Λευκωσία και θα αρχίσει στις 16:00.

Θέμα της Συνέλευσης είναι η έγκριση του οικονομικού απολογισμού της Ομοσπονδίας για το οικονομικό έτος 2018/2019.

Θα ακολουθήσει άτυπη Γενική Συνέλευση στην οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στο Οικονομικό, στην Κάρτα Φιλάθλου, στη Διαιτησία, στο VAR και στο Αθλητικό Κέντρο της ΚΟΠ.

Η Συνέλευση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ στο ξεκίνημα της, για τηλεοπτικά πλάνα και φωτογραφίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE