ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός τεσσάρων οχημάτων - Ξύπνησαν και βρήκαν καμένα τα αυτοκίνητα τους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εμπρησμός τεσσάρων οχημάτων  - Ξύπνησαν και βρήκαν καμένα τα αυτοκίνητα τους

Υπόθεση εμπρησμού τεσσάρων οχημάτων και ενός μοτοποδηλάτου διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.
         

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 4.30π.μ. την Τρίτη (17/12), λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε οχήματα στη Λευκωσία.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν την πυρκαγιά. Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά ξεκίνησε από αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται από 38χρονο και επεκτάθηκε σε τρία οχήματα ιδιοκτησία 59χρονου, 55χρονης και 32χρονου, καθώς και σε ένα μοτοποδήλατο.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.  

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λευκωσίας.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE