ΔΙΕΘΝΗ

Με αλλαγές στην ημερήσια διάταξη ξεκίνησε η Ολομέλεια της Ευρωβουλής

Με αλλαγές στην ημερήσια διάταξη ξεκίνησε η Ολομέλεια της Ευρωβουλής

Με την έναρξη των εργασιών της τελευταίας, για το 2019, συνεδρίασης της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποφασίσθηκαν, με ψηφοφορία, ορισμένες αλλαγές στην ατζέντα της εβδομάδος.


Έτσι, την Τρίτη 17/12, θα διεξαχθεί η συζήτηση για τη δήλωση της Κομισιόν, σχετικά με τη "στρατηγική της ΕΕ για τα άτομα με αναπηρία μετά το 2020", η οποία και θα ολοκληρωθεί με ένα ψήφισμα, το οποίο θα ψηφιστεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Τρίτη απόγευμα θα γίνουν και οι δηλώσεις του Συμβουλίου της ΕΕ και της Κομισιόν σχετικά με τα "αποτελέσματα της COP25" .

Παράλληλα, η ψηφοφορία για το ψήφισμα για την περάτωση της συζήτησης για το "κράτος δικαίου στη Μάλτα μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία της Daphne Caruana Galizia", θα γίνει αντί την Πέμπτη την Τετάρτη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top