Με αλλαγές στην ημερήσια διάταξη ξεκίνησε η Ολομέλεια της Ευρωβουλής

Με αλλαγές στην ημερήσια διάταξη ξεκίνησε η Ολομέλεια της Ευρωβουλής

Με την έναρξη των εργασιών της τελευταίας, για το 2019, συνεδρίασης της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποφασίσθηκαν, με ψηφοφορία, ορισμένες αλλαγές στην ατζέντα της εβδομάδος.


Έτσι, την Τρίτη 17/12, θα διεξαχθεί η συζήτηση για τη δήλωση της Κομισιόν, σχετικά με τη "στρατηγική της ΕΕ για τα άτομα με αναπηρία μετά το 2020", η οποία και θα ολοκληρωθεί με ένα ψήφισμα, το οποίο θα ψηφιστεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Τρίτη απόγευμα θα γίνουν και οι δηλώσεις του Συμβουλίου της ΕΕ και της Κομισιόν σχετικά με τα "αποτελέσματα της COP25" .

Παράλληλα, η ψηφοφορία για το ψήφισμα για την περάτωση της συζήτησης για το "κράτος δικαίου στη Μάλτα μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία της Daphne Caruana Galizia", θα γίνει αντί την Πέμπτη την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα και στα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα φίλοι και συγγενείς στην μητέρα και τα τρια παιδιά που έχασαν την ζωή τους στην φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE