Έκανε το… «ΜΠΑΜ» – Ανακοίνωσε τον Παλάσιος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έκανε το… «ΜΠΑΜ» – Ανακοίνωσε τον Παλάσιος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου μέσου, Εζέκιελ Παλάσιος, από την Ρίβερ Πλέιτ!

Συμπαίκτης του Παναγιώτη Ρέτσου είναι και επίσημα ο Εζέκιελ Παλάσιος καθώς, οι «ασπιρίνες» εκταμίευσαν 18 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ανακοίνωσε πως ο εξαιρετικά ταλαντούχος μέσος της Ρίβερ Πλέιτ, γίνεται κάτοικος Γερμανίας για τα επόμενα έξι χρόνια!

Ο Παλάσιος κατέκτησε με τη Ρίβερ του Μαρσέλο Γκαγιάρδο, τόσο το Κόπα Λιμπερταδόρες εναντίον της Μπόκα Τζούνιορς το 2018, αλλά και το Κύπελλο Αργεντινής όπως και το Sudamericana το 2019.

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια στους πέντε Ε/κ που κρατούνται στα κατεχόμενα

Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια στους πέντε Ε/κ που κρατούνται στα κατεχόμενα

Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ γνωρίζει για την "κράτηση" των πέντε Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα και παρέχει βοήθεια από την πρώτη στιγμή, όπως της έχει ζητηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της ειρηνευτικής δύναμης, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE