Τραγωδία στη Λεμεσό: Δυστυχώς ανασύρθηκε νεκρός ο 54χρονος εργάτης

Τραγωδία στη Λεμεσό: Δυστυχώς ανασύρθηκε νεκρός ο 54χρονος εργάτης

Νεκρός ανασύρθηκε γύρω στις 18:40 το απόγευμα της Δευτέρας 16/12 ο 54χρονος εργάτης που είχε καταπλακωθεί από όγκους χώματος κοντά σε τοίχο αντιστήριξης στον Άγιο Τύχωνα.

 

Η σορός του διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λεμεσού όπου την Τρίτη 17/12 θα γίνει νεκροτομή. Αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Σε δηλώσεις ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης ανέφερε πως η Αστυνομία ενημερώθηκε για το εργατικό ατύχημα γύρω στη μια και σαράντα και αμέσως έσπευσε στη σκηνή μαζί με την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ. Αρχισε γιγαντιαία επιχείρηση για απεγκλωβισμό του εργάτη κάτι που έγινε κατορθωτό στις έξι και σαράντα.

Η αυτοψία έδειξε θλαστικά τραύματα αλλά τα ακριβή αίτια θα διακριβωθούν αύριο στη νεκροτομή.

Ο άτυχος άντρας καταπλακώθηκε από όγκους χώματος ενώ εκτελούσε εργασίες μπογιατίσματος σε τοίχο αντιστήριξης στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα.

Ο τοίχος αντιστήριξης κτίζεται από ιδιωτική εταιρεία και βρίσκεται στους πρόποδες λόφου στον οποίο ανεγείρονται οικίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE