ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία – Νεκρή στο σπίτι της εντοπίστηκε 20χρονη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία – Νεκρή στο σπίτι της εντοπίστηκε 20χρονη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των κατεχομένων. Νεαρή «φοιτήτρια» βρέθηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο πρόκειται για την 20χρονη Μeyo Jahsways Adamto, αλλοδαπή φοιτήτρια σε λεγόμενο πανεπιστήμιο των κατεχομένων, η οποία διέμενε στη συνοικία Κουτσιούκ Καϊμακλί της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Η άτυχη 20χρονη εντοπίστηκε νεκρή γύρω στις 15:00 της Δευτέρας (16/12) με τη σορό της να μεταφέρεται σε νοσοκομείο για την νενομισμένη νεκροτομή.

Όπως μεταδίδεται, πιθανόν είναι το σενάριο, η άτυχη φοιτήτρια να είχε εισπνεύσει αναθυμιάσεις από σόμπα πετρελαίου που είχε στο υπνοδωμάτιο της για να ζεσταθεί.

* Η κύρια φωτογραφία δημοσιεύεται στην Kibris και παρουσιάζει ειδικό όχημα της λεγόμενης "Αστυνομίας" έξω από το χώρο διαμονής της 20χρονης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE