Έχει και παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ! Οι απουσίες καθορίζουν το πλάνο του Χατζηλούκα – ΠΙΘΑΝΗ ενδεκάδα

Έχει και παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ! Οι απουσίες καθορίζουν το πλάνο του Χατζηλούκα – ΠΙΘΑΝΗ ενδεκάδα

Με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες προετοιμάζεται ο ΑΠΟΕΛ για το παιχνίδι με τον Εθνικό (19:00).

Μπορεί να προέχει χρονολογικά η κλήρωση για την φάση των 32 του Γιουρόπα (14:00) όμως ο Λούκας Χατζηλούκας και οι παίκτες του ξέρουν πως μετά την ισοπαλία με Ομόνοια και την ήττα από Ολυμπιακό δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες.

Κόντα στην Σεβίλλη ο Χατζηλούκας παρουσίασε έναν… αλλαγμένο ΑΠΟΕΛ και θέλει να δώσει συνέχεια και κόντρα στον Εθνικό και παράλληλα να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες και στο πρωτάθλημα.

O τραυματίας Μπέλετς και οι τιμωρημένοι Μερκής, Ιωάννου και Μιχαΐλοβιτς είναι οι απουσίες που έχει ο Κύπριος κόουτς του ΑΠΟΕΛ και αναμένεται να επιστρατεύσει Βάτερμαν, Σιέλη, Βούρο και Σάβιτς.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Βούρος, Μερκής, Σιέλης, Ζοαοζίνιο, Σόουζα, Μάτιτς, Άλεφ (ή Ντε Βινσέντι), Τάμαρι, Εφραίμ, Χαλένιους

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών εγκαινίασε νέα ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα του με τίτλο «Παραδείγματα Ρωσοφοβικών Εκδηλώσεων», στην οποία καταγράφονται δηλώσεις ηγετών κρατών, υπουργών, βουλευτών, διπλωματών, δημοσιογράφων και άλλων δημόσιων προσώπων από τη Δύση και χώρες που στηρίζουν την Ουκρανία. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, οι δηλώσεις αυτές συνιστούν «ρητορική μίσους κατά της Ρωσίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE