Μάντσεστερ Γιουναίτεντ: Εκτός (πάλι) ο Φαν Πέρσι

Μάντσεστερ Γιουναίτεντ: Εκτός (πάλι) ο Φαν Πέρσι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται αύριο την Άστον Βίλα για την 31η αγωνιστική της Premier League και όπως δήλωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ, για ακόμη ένα παιχνίδι της ομάδας θα απουσιάζει ο Ρόιμπιν Φαν Πέρσι.

Ο Ολλανδός τεχνικός σχολίασε: «Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι ακόμα τραυματίας. Έχουμε μία διαδικασία. Πρέπει να πάει στον τελευταίο γυμναστή πριν επιστρέψει στο δικό μου γκρουπ και δεν είναι εκεί ακόμα. Δεν είναι ακόμα στο δικό μου γκρουπ».

Ο Φαν Πέρσι βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός δράσης και ακόμη δεν έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.  

Από ασθένεια ταλαιπωρείται ο Κρις Σμόλινγκ ενώ στις προπονήσεις επέστρεψε ο Λουκ Σο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE