ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Με βαριά τραύματα νοσηλεύεται η 53χρονη που μπήκε στην αντίθετη λωρίδα

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Με βαριά τραύματα νοσηλεύεται η 53χρονη που μπήκε στην αντίθετη λωρίδα

Πολύ σοβαρή αλλά εκτός κίνδυνου είναι η κατάσταση της υγείας της 53χρονης η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στις 12:30 της Δευτέρας 16/12, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας στο ύψος του Πεντακώμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 53χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, φέρει πολλαπλά κατάγματα από την σύγκρουση, εντούτοις παρά την σοβαρότητα της κατάστασης της, η ζωή της δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Όσο αφορά την 22χρονη, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της αφού πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Έξι πρόσωπα τραυματίστηκαν σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό. Από τους τραυματίες, 61χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δύο άλλα πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.