ΛΕΜΕΣΟΣ: 27χρονος δέχτηκε επίθεση από 15 άτομα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

ΛΕΜΕΣΟΣ: 27χρονος δέχτηκε επίθεση από 15 άτομα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

Την Κυριακή 15/12 τις μεσημβρινές ώρες ένας 27χρονος από την Ινδία κατήγγειλε στην Αστυνομία πως δέχθηκε επίθεση από 15 άτομα στον Μόλο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, η οποία διερευνά τις συνθήκες της συμπλοκής, ο 27χρονος κτυπήθηκε από 15 άτομα, με μπουκάλι στο κεφάλι και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Οι θεράποντες ιατροί του έδωσαν εξιτήριο, ωστόσο ο 27χρονος πήγε ξανά στο Νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε πως φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι. 

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει στον εντοπισμό και στην σύλληψη δύο προσώπων 

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην συμπλοκή, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, είναι αλλοδαποί.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect