Αρνείται η πρεσβεία Λιβύης στο Κάιρο ότι μέλη της κρατούν αποστάσεις από κυβέρνηση εθνικής συμφωνίας

Αρνείται η πρεσβεία Λιβύης στο Κάιρο ότι μέλη της κρατούν αποστάσεις από κυβέρνηση εθνικής συμφωνίας

Η Πρεσβεία της Λιβύης στο Κάιρο αρνήθηκε σήμερα ότι τα μέλη της διπλωματικής αποστολής κρατούν αποστάσεις από την κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας υπό τον Σάρατζ.

Σε δήλωσή της η πρεσβεία ανέφερε ότι η σχετική είδηση που δημοσιεύτηκε από το Αιγυπτιακό Πρακτορείο Ειδήσεων ΜΕΝΑ και αναμεταδόθηκε από αιγυπτιακές εφημερίδες ήταν μία παραπλανητική είδηση που δόθηκε από μία ομάδα που με κανένα τρόπο δεν έχει σχέση με την πρεσβεία της Λιβύης στην Αίγυπτο.

Σημειώνεται πως χθες το βράδυ, σε χωριστή της ανακοίνωση, όπως την καταγράφει και η «Αλ Αχράμ», η Πρεσβεία της Λιβύης στο Κάιρο ανέφερε πως θα παραμείνει κλειστή από σήμερα 15 Δεκεμβρίου μέχρι νεωτέρας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE