ΕΝΠ – ΑΕΛ: Το έφερε… τούμπα με Χουράδο και έχει τον πρώτο λόγο (ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ)

ΕΝΠ – ΑΕΛ: Το έφερε… τούμπα με Χουράδο και έχει τον πρώτο λόγο (ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ)

Ημίχρονο στο παιχνίδι που δίνει συνέχεια στη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η ΑΕΛ προηγείται μέσα στο «Τάσος Μάρκου» με 1-2.  Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν στο σκορ με 1-0, με κεφαλιά του Ουντόζι, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» αντίδρασαν και με δύο γκολ του Χουράδο πήγαν στην ανάπαυλα μπροστά στο σκορ.

Στο 16ο λεπτό ο Ισπανός επιθετικός από κοντά έκανε το 1-1, ενώ στο 38ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΛ.

Αναμένεται με ενδιαφέρον το β΄ ημίχρονο, το πως θα αντιδράσει η ΕΝΠ και πως θα διαχειριστεί το προβάδισμα που έχει η ΑΕΛ.

Πατήστε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν:  Πότε θα γίνει

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα 6 Απριλίου, στην οικία του Επικεφαλής της Αποστολής εντός της προστατευόμενης περιοχής των Ηνωμένων Εθνών, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη τη Δευτέρα.