Mαύρα πένθιμα σύννεφα πάνω από τις «Άγριες Μέλισσες» - Ξαφνικός θάνατος- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Mαύρα πένθιμα σύννεφα πάνω από τις «Άγριες Μέλισσες» - Ξαφνικός θάνατος- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε ηλικία μόλις 61 ετών έφυγε από τη ζωή η ενδυματολόγος της δημοφιλούς σειράς «Άγριες Μέλισσες», Γιούλα Ζωιοπούλου. Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο κριτικός κινηματογράφου, Άκης Καπράνου, με δημοσίευμα στο Facebook.

«Η Γιούλα Ζωιοπούλου ήταν η εθνική μας ενδυματολόγος και σκηνογράφος, ένα ταλέντο μοναδικό και ένας άνθρωπος σπάνιας ευαισθησίας. Η φιλμογραφία της (και η δουλειά της στο θέατρο) τεράστια, η δε ποιότητα της δουλειάς της αναγνωρισμένη και βαθιά αποτυπωμένη σε έναν τεράστιο όγκο έργου.

Πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία ήταν η Κλειστή Στροφή του Νίκου Γραμματικού. Τον συντρόφεψε στον κινηματογράφο (και στη ζωή) - και δούλεψε μαζί του από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ταινία μυθοπλασίας του, τη Μήδεια, το 2014.

Φυσικά δούλεψε και στους Απόντες.

Η Γιούλα Ζωιοπούλου έφυγε μόλις πριν από λίγο, χτυπημένη από την παλιοαρρώστια. Η σημερινή προβολή των Απόντων θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της».

Η Γιούλα Ζωιοπούλου ήταν η εθνική μας ενδυματολόγος και σκηνογράφος, ένα ταλέντο μοναδικό και ένας άνθρωπος σπάνιας ευαισθησίας. Η φιλμογραφία της (και η δουλειά της στο θέατρο) τεράστια, η δε ποιότητα της δουλειάς της αναγνωρισμένη και βαθιά αποτυπωμένη σε εναν τεράστιο όγκο έργου. Πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία ήταν η Κλειστή Στροφή του Νίκου Γραμματικού. Τον συντρόφεψε, και δούλεψε μαζί του από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ταινία μυθοπλασίας του, τη Μήδεια, το 2014. Φυσικά δούλεψε και στους Απόντες. Η Γιούλα Ζωιοπούλου έφυγε μόλις πριν από λίγο, χτυπημένη από την παλιοαρρώστια. Η σημερινή προβολή των Απόντων θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.