ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Συγκλονίζει ο πατέρας του 25χρονου- «Σκότωσε το παιδί μου για 15.000»

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Συγκλονίζει ο πατέρας του 25χρονου- «Σκότωσε το παιδί μου για 15.000»

Σπάει τη σιωπή του ο χαροκαμένος πατέρας του 25χρονου Halil Karakız, του οποίου τη δολοφονία φέρεται να ομολόγησε ο 21χρονος, κολλητός του φίλος, Arif Gökçek.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Kibris» ο Mehmet Karakız ισχυρίζεται πως ο 21χρονος σκότωσε τον γιο του για 15.000 τούρκικες λίρες (περίπου 2,300 ευρώ)

Σύμφωνα με τον πατέρα του άτυχου 25χρονου το παιδί του είχε δανείσει το πιο πάνω χρηματικό ποσό, στον καλό του φίλο, ο οποίος του υποσχέθηκε πως θα του τα επέστρεφε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει όμως, με τον 25χρονο Halil να δίνει περιθώριο ένα μήνα στο φίλο του για να πάρει τα λεφτά του πίσω.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο καλοί φίλοι λογομάχησαν και πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα ο 21χρονος με κάποιο βάρύ αντικείμενο (όπως αποφάνθηκε ο ιατροδικαστής) να χτυπήσει τον Halil στο κεφάλι και να τον σκοτώσει.

 

Μάλιστα στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο 25χρονος έπεσε στο λιμάνι της Κερύνειας, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή του και ο ίδιος έπεσε μέσα στη φουρτουνιασμένη θάλασσα για να τον σώσει.

O 21χρονος Arif Gökçek  που είναι γνωστός στην τοπική κοινωνίας των κατεχομένων μέσω ενός καναλιού στο Youtube, ομολόγησε σύμφωνα με δημοσιεύματα την δολοφονία του κολλητού του φίλου με τον πατέρα του νεκρού να ζητά την παραδειγματική του τιμωρία.

«Ο γιος μου δούλευε όλο το καλοκαίρι, πουλούσε παγωτά στις παραλίες και μάζεψε αυτό το χρηματικό ποσό. Ποτέ δεν έπρεπε να τα δανείσει (στον δράστη), του το είχα πει και μου απαντούσε πως το μετάνιωσε» δηλώνει ο χαροκαμένος πατέρας που περιμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top