ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε το πρόσωπο που επιτέθηκαν σε πρατήριο καυσίμων: «Με έδειραν δύο Τούρκοι»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε το πρόσωπο που επιτέθηκαν σε πρατήριο καυσίμων: «Με έδειραν δύο Τούρκοι»

Επεισόδιο σε πρατήριο καυσίμων στην λεωφόρο Στασίνου (γύρω από τα ενετικά τείχη) σημειώθηκε γύρω στις 17:30 της Παρασκευής 13/12.

Για το περιστατικό, το οποίο αφορούσε ξυλοδαρμό νεαρού από δύο αλλοδαπούς ενημερώθηκε η Αστυνομία, ενώ ο πρατηριούχος δεν θέλησε να καταγγείλει τις ζημιές που προκλήθηκαν στην επιχείρησή του.

Από τις εξετάσεις εντοπίστηκε το θύμα και σε κατάθεσή του ανέφερε ότι πιθανόν να του επιτέθηκαν δύο Τούρκοι, χωρίς να έχει δώσει λεπτομέρειες γύρω από τον ξυλοδαρμό του.

Από τον σταθμό έλαβε έντυπο για ιατρική εξέταση και δεσμεύτηκε να επιστρέψει σε κατοπινό στάδιο.

Οι δράστες της επίθεσης παραμένουν άφαντοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE