ΕΚΤΑΚΤΟ-Α/ΔΡΟΜΟΣ: Ακραία καιρικά φαινόμενα- Επικίνδυνο το οδόστρωμα και μειωμένη η ορατότητα

ΕΚΤΑΚΤΟ-Α/ΔΡΟΜΟΣ: Ακραία καιρικά φαινόμενα- Επικίνδυνο το οδόστρωμα και μειωμένη η ορατότητα

(14:30) Καταρρακτώδεις βροχές και έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Λευκωσίας.

Όπως πληροφορούμαστε τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ χαμηλή ταχύτητα και έχοντας αναμμένα τα φώτα κινδύνου, με την έντονη βροχόπτωση να παρατηρείται στην περιοχή Χοιροκοιτίας και να εκτείνονται μέχρι περίπου και την έξοδο Τσερίου.

Πρόκειται για μια μεγάλη απόσταση και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μιας και η ορατότητα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων να είναι πολύ περιορισμένη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE