ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγή σκυτάλης την Κυριακή στη Συνομοσπονδία Γονέων Μ. Εκπαίδευσης, μήνυμα απερχόμενου Προέδρου

Αλλαγή σκυτάλης την Κυριακή στη Συνομοσπονδία Γονέων Μ. Εκπαίδευσης, μήνυμα απερχόμενου Προέδρου

Πραγματοποιείται την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί, στο Αμφιθέατρο Β’ του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Λευκωσίας, η 44η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

Στη Γενική Συνέλευση έχουν προσκληθεί ο νυν και ο τέως Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου και Κώστας Χαμπιαούρης, καθώς και φορείς που ασχολούνται με την παιδεία του τόπου.
 
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα τιμηθεί ο Δρ Χαμπιαούρης για την προσφορά του στην Παιδεία και τη συνεργασία που είχε με τους οργανωμένους Γονείς.
 
Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Κυριάκος Νικηφόρου, σε σημερινό του μήνυμα προς τους δημοσιογράφους με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης, την προσεχή Κυριακή, της παρουσίας του στους οργανωμένους γονείς και η θητεία του ως Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, εκφράζει τις ευχαριστίες του γιατί, όπως αναφέρει, «μέσα από τη συνεργασία μας αναδείξατε τη φωνή των Οργανωμένων Γονιών και αναβαθμίσατε τον ρόλο και τον λόγο της Συνομοσπονδίας».
 
«Αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια εσείς με σεβασμό, τόσο προς τους θεσμούς, όσο και προς τον καθένα μας ξεχωριστά, μεταφέρατε επακριβώς τις θέσεις και τις απόψεις που θέλαμε να μεταδώσουμε προς τον κόσμο. Αποχωρώντας από το πηδάλιο της Συνομοσπονδίας, νοιώθω τυχερός που γνώρισα ανθρώπους σαν εσάς που στόχο και σκοπό έχουν την προβολή της αλήθειας και που στήριξαν με κάθε μέσο τους γονείς. Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία», καταλήγει ο κ. Νικηφόρου, στο μήνυμα του.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top