Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Σάλτσμπουργκ για τη μεταγραφή του Ιάπωνα επιθετικού, Τακούμι Μιναμίνο.
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε από… ακτίνες Χ στις δύο αναμετρήσεις των κατόχων του Champions League με την αυστριακή ομάδα στους ομίλους του Champions League. Όχι μόνο από αυτές του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και από εκείνες των μελλοντικών συμπαικτών του.
Στο φετινό Champions League σκόραρε δύο τέρματα, το ένα κόντρα στη Λίβερπουλ, στην ήττα των Αυστριακών με 4-3.
Στον αγγλικό Τύπο αναφέρουν πως η μετακίνηση του Μιναμίνο στο «Άνφιλντ» θα κοστίσει σχεδόν 8.500.000 ευρώ.
Ο Μιναμίνο ήρθε στη Σάλτσμπουργκ από την Οσάκα του 2015 και σε 129 αναμετρήσεις πρωταθλήματος έχει σημειώσει 41 γκολ.
Τον Ιάπωνα ήθελαν τόσο η Μπάγερν Μονάχου όσο και η Μαρσέιγ, αλλά η Λίβερπουλ φαίνεται να τους πρόλαβε.
Την είδηση επιβεβαίωσε και η ίδια η Σάλτσμπουργκ με… τιτίβισμα στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter.
Christoph #Freund zum aktuellen Gerücht um Takumi #Minamino: Ich kann bestätigen, dass es aktuell Gespräche mit Liverpool gibt. Es ist eine Ehre, welche Vereine sich für unsere Spieler interessieren.
Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.