Αρπάζει Μιναμίνο σε τιμή ευκαιρίας!

Αρπάζει Μιναμίνο σε τιμή ευκαιρίας!

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Σάλτσμπουργκ για τη μεταγραφή του Ιάπωνα επιθετικού, Τακούμι Μιναμίνο.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε από… ακτίνες Χ στις δύο αναμετρήσεις των κατόχων του Champions League με την αυστριακή ομάδα στους ομίλους του Champions League. Όχι μόνο από αυτές του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και από εκείνες των μελλοντικών συμπαικτών του.

Στο φετινό Champions League σκόραρε δύο τέρματα, το ένα κόντρα στη Λίβερπουλ, στην ήττα των Αυστριακών με 4-3.

Στον αγγλικό Τύπο αναφέρουν πως η μετακίνηση του Μιναμίνο στο «Άνφιλντ» θα κοστίσει σχεδόν 8.500.000 ευρώ.

Ο Μιναμίνο ήρθε στη Σάλτσμπουργκ από την Οσάκα του 2015 και σε 129 αναμετρήσεις πρωταθλήματος έχει σημειώσει 41 γκολ.

Τον Ιάπωνα ήθελαν τόσο η Μπάγερν Μονάχου όσο και η Μαρσέιγ, αλλά η Λίβερπουλ φαίνεται να τους πρόλαβε.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η ίδια η Σάλτσμπουργκ με… τιτίβισμα στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter.

 

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE